Анатомія людини. Нервова система та органи чуття : зб. тест. завдань з поясненнями для підготовки студ. спец. «Медицина» до єдиного державного кваліфікаційного іспиту - Щербаков, Максим Степанович; Світлицький, Андрій Олександрович; Вовченко, Михайло Борисович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Лебединець, Микола Григорович; Чернявський, Артур Валерійович; Зінич, Олена Леонідівна; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Міщенко, Олена Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Збірник тестових завдань з поясненнями «Анатомія людини. Нервова система та органи чуття» спеціальності «Медицина» містить матеріал для самостійної підготовки до єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Розраховано на студентів 1-2 курсів медичних факультетів, що навчаються протягом 6 років у медичних закладах вищої освіти згідно з робочою програмою з анатомії людини.