Порівняльний аналіз медико-соціальних показників та характеристик сімейного стану при ендогенних психозах з епізодичним перебігом - Хоміцький, Микола Євгенович (My University, 2019)
Проблема соціальної дезадаптації (до якої відносять трудову та сімейну) у хворих на ендогенні психози є актуальною для країн Європи, оскільки суттєво знижує якість життя пацієнтів та їх найближчого оточення та призводить до колосальних економічних втрат.
Keywords: тези доповідей