Здоров’я людини як медико-біологічна, екологічна, філософська, соціально-економічна, культурологічна та психолого-педагогічна категорія - Головаха, Максим Леонідович; Моргунцова, Світлана Андріївна; Шишка, Ігор Васильович; Кудієвський, Анатолій Володимирович; Кислиця, Є. В. (Наукові записки Бердянського державного педагогічного університету. Серія : Педагогічні науки : зб. наук. пр. – Вип.2. – Бердянськ : БДПУ, 2017. – 336 с., 2017)
Представлено аналітичний огляд впливу медико-біологічних, екологічних, філософських, соціально-економічних, культурологічних та психолого-педагогічних факторів на здоров’я людини в сучасних умовах. In the articlethere have been presented analytical review of the impact of biomedical, environmental, philosophical, socio-economical, cultural, psychologico-pedagogical factors on human health in the modern world.
Keywords: здоров’я людини