Зміни проявів моторних симптомів у пацієнтів з хворобою Паркінсона ІІ стадії після курсу транскраніальної магнітної стимуляції - Демченко, Аліна Вікторівна; Аравіцька, Джаміля Нуреддінівна; Ревенько, Алла Василівна (Запорізька медична академія післядипломної освіти, 2020)
Вступ: Хвороба Паркінсона (ХП) є хронічним прогресуючим нейродегенеративним захворюванням, що проявляється поєднанням гіпокінезії з ригідністю, тремором спокою і постуральною нестійкістю, а також широким спектром немоторних симптомів (психічні,когнітивні, вегетативні, сенсорні тощо).
Keywords: тези