Скорочення як один із способів збагачення лексики наукового стилю мови медицини - Козловська, Аліна Сергіївна; Соляненко, Олена Леонідівна (Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2017)
Динамічність збагачення англомовного лексикону та тенденція до постійного утворення нових лексичних одиниць у зв’язку з невпинним прогресом усіх наукових сфер та розвитком інноваційних технологій зумовлює необхідність ретельного дослідження цих процесів та способів, за допомогою яких вони здійснюються.
Збірник матеріалів Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Романо-германські мови в сучасному міжкультурному просторі» (22 листопада 2017 року, Полтава ‒ Старобільськ) / за заг. ред. Т.А. Кокнової ; Держ. закл. «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». –Вип. 1. –Старобільськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2017. – 233 с.
Keywords: абревіатура; неологізми; медичний дискурс