Порівняння діагностичної ефективності оптичного методу і щипцевої біопсії для виявлення диспластичних і злоякісних змін у різних підтипах гранулярних пухлин товстої кишки, що поширюються латерально - Ткачов, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Дослідити точність виявлення дисплазії і злоякісних змін методом щипцевої біопсії у порівнянні з методом оптичної оцінки окремо для змішаного і гомогенного гранулярного підтипів пухлин товстої кишки, що поширюються латерально.
Keywords: тези доповідей