Тестові та клінічні завдання з професійних хвороб - Доценко, Сергій Якович; Рекалов, Дмитро Геннадійович; Афанас'єв, Анатолій Віталійович (My University, 2019)
Збірка тестових і клінічних завдань "Тестові та клінічні завдання з професійних хвороб" - для підготовки до практичних занять з дисципліни “Професійні хвороби” студентам 5-го курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю “Лікувальна справа” та “Педіатрія”
Keywords: професійні хвороби; тестові завдання