Розробка та впровадження в навчальний процес критеріїв оцінювання з дисципліни «Українська мова як іноземна» - Кремпова, Лариса Олександрівна (My University, 2021)
У статті розкрито поняття оцінювання успішності іноземних студентів з дисципліни «Українська мова як іноземна» та описано впровадження його критеріїв. Визнано доцільним розроблення критеріїв оцінювання з поточного, проміжного та підсумкового контролів успішності студентів. Розглянуто критерії успішності студентів в автоматизованій системі управління.
Keywords: оцінювання; критерії оцінювання; успішність студентів; автоматизована система управління; поточний контроль; проміжний контроль; підсумковий контроль