Практична психологія та педагогіка вищої школи [зб. тестів] - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Збірник тестів містить комплекс тестових завдань з практичної психології та педагогіки вищої школи для магістрантів спеціальності 8.12020104 «Технології парфумерно-косметичних засобів»