Аналіз противірусного лікування хворих на ХГС залежно від наявності коморбідної ниркової недостатності - Ялова, Галина Василівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фурик, Олена Олександрівна (My University, 2022)
Вірусний гепатит С залишається актуальною проблемою сьогодення і є основною причиною розвитку хронічного захворювання печінки в усьому світі. Завдяки впровадженню нових методів лікування ефективність противірусної терапії (ПВТ) значно зросла. Застосування препаратів з прямим механізмом дії дозволило розширити групи пацієнтів, які можуть отримувати необхідне лікування.