Українська мова : метод. рекомендації для викладачів до проведення практ. занять з курсу «Науковий стиль мовлення» - Абрамова, Інна Георгіївна; Манаева, Галина Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Методичні рекомендації для викладачів є частиною комплексу навчально-методичних матеріалів з курсу «Науковий стиль мовлення» (2023, ЦПІГ). Рекомендації розроблено згідно з робочою програмою курсу «Науковий стиль мовлення» (2023, ЦПІГ) та є однією з форм допомоги іноземним студентам в оволодінні мовним, мовленнєвим, комунікативним матеріалом.