До питання якості фармацевтичної інформації як складової інформаційної безпеки - Мисюра, С. С.; Ткаченко, Наталя Олександрівна; Литвиненко, Ольга Веніаміновна (Х. : НФаУ,, 2024)
Мета дослідження – оцінка якості медико-фармацевтичної інформації, яку отримують споживачі ліків зі ЗМІ (телебачення), інтернет-ЗМІ й інформаційні сайти, через канали і групи в месенжерах