Ложноопухолевая форма инфильтративного туберкулеза легких. Клинический случай - Разнатовская, Е. Н.; Михайлова, А. А.; Фоменко, В. В.; Зубов, Г. В.; Разнатовська, Олена Миколаївна; Михайлова, А. О.; Raznatovskaya, E. N.; Mihaylova, A. A.; Fomenko, V. V.; Zubov, H. V. (Запорожский государственный медицинский университет, 2013)
В статье представлен клинический случай крайне редкой формы инфильтративного туберкулеза – ложноопухолевой. У статті представлено клінічний випадок рідкісної форми інфільтративного туберкульозу — псевдопухлинної. The article presents a case of an extremely rare form of infiltrative tuberculosis — similar to the shape of the tumor.
Псевдопухлинна форма інфільтративного туберкульозу легень
Similar to the shape of the tumor infiltrative pulmonary tuberculosis
Keywords: инфильтративный туберкулез; ложноопухолевая форма; клинический случай; інфільтративний туберкульоз; псевдопухлинна форма; клінічний випадок