Можливості та перспективи фітофармакологічної корекції мастопатій - Лихасенко, О. Ф.; Василенко, С. Г.; Бащенко, А. А. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження. Метою дослідження є аналіз та узагальнення даних літератури лікування хворих на різні форми мастопатії фітотерапевтичними методами з урахуванням впливу лікарських рослин на різні ланки патогенезу захворювання. А, також, вироблення рекомендацій щодо удосконалення та перспектив використання фітотерапії у лікуванні цієї патології.
Keywords: тези