Деякі питання імплементації закону України "Про вищу освіту" у діяльність вищих навчальних закладів - Колесник, Юрій Михайлович; Нерянов, Юрій Михайлович; Візір, Вадим Анатолійович; Туманський, Валерій Олексійович; Авраменко, Микола Олександрович; Круть, Юрій Якович; Kolesnyk, Yu. M.; Neryanov, Yu. M.; Vizir, V. A.; Tumanskyi, V. O.; Avramenko, M. O.; Krut, Yu.Ya. (My University, 2015)
У статті висвітлено особливості підходу колективу Запорізького державного медичного університету до основних положень Закону України “Про вищу освіту”, хід реалізації Закону та питання трактування окремих його статей. The article deals with the peculiarities of the approach of Zaporizhian State Medical University staff to the basic items of Law of Ukraine “On higher education”, process of the Law implementation and questions of interpretation of some assets of the Law.
Some issues of law of Ukraine “On higher education” implementation into the higher educational establishments activity