Реформа фінансування охорони здоров’я в Україні: перші результати - Скріпкін, Сергій Васильович; Skripkin, S. (Одеса: Фенікс, 2019)
Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» від 19.10.2017 № 2168-VIII, що набрав чинності 30.01.2018 року, є основним нормативно-правовим актом, що визначає організаційно-правові засади реформи фінансування закладів охорони здоров’я в України [1].
Reform financing health in Ukraine: first results
Keywords: тези