Дослідження асортиментної та фірмової структури вітчизняного ринку відхаркувальних лікарських засобів - Сичова-Мрочко, С. А.; Зарічна, Тамара Пантелеймонівна (Х. : НФаУ, 2023)
Метою дослідження стало вивчення асортиментної та фірмової структури вітчизняного ринку ВЛЗ для оптимізації лікарського забезпечення цільових груп хворих.
Keywords: тези доповідей