Теоретичний аналіз явища глобального громадянського суспільства як соціополітичного феномена - Сидоренко, Світлана Василівна; Сидоренко, С. В.; Sydorenko, S. V. (Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2012)
Розглядається феномен громадянського суспільства в контексті соціополітичних тенденцій та явищ сучасного глобального світу. Рассматривается феномен глобального гражданского общества в контексте социополитических тенденций и явлений современного глобального мира. Consider problems of the theoretical analysis of the global civil society as social and political phenomenon.
Теоретический анализ глобального гражданского общества как социополитического феномена
Theoretical analysis of the global civil society as social phenomenon
Keywords: глобальне громадянське суспільство; соціополітичний феномен; глобальна демократія; права людини; міжнародні організації; глобальное гражданское общество; социополитический феномен; глобальная демократия; права человека; международные организации; global civil society; social and political phenomenon; global democracy; rights of the person; international organization