Особливості викладання пропедевтичної педіатрії іноземним студентам - Круть, Олександра Степанівна; Krut, O. S. (Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, 2020)
Стаття розкриває основні підходи в організації навчального процесу при вивченні предмету «Громадське здоров’я і громадське медсестринство. Зосереджується увага на ролі громадської медсестри у збереженні здоров’я населення на дільниці. Вказуються заходи профілактики захворювань у людей різного віку. Пропонуються рекомендації щодо покращення ефективності навчального процесу. The article reveals the main approaches in the organization of the educational process in the study of the subject "Public Health and Public Nursing". The focus is on the role of the public nurse in maintaining the health of the population in the district. Disease prevention measures for people of all ages are indicated. Recommendations for improving the efficiency of the educational process are offered.
Keywords: здоровий спосіб життя; заходи профілактики хвороб; здоров’я населення; healthy lifestyle; disease prevention measures; public health