3-(гексилтіо)-5-(3,4,5-триметоксифеніл)-1Н-1,2,4-триазол, що проявляє жарознижуючу активність - Самелюк, Юрій Геннадійович; Каплаушенко, Андрій Григорович; Самелюк, Ю. Г.; Каплаушенко, А. Г.; Sameliuk, Yurii Hennadiiovych; Kaplaushenko, Andrii Hryhorovych (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Корисна модель належить до фармації, медицини та ветеринарії і може бути використана у створенні нових біологічно активних сполук, а також оригінальних лікарських засобів у ряді похідних 1,2,4-триазолу, які проявляють виражену жарознижуючу дію.
Keywords: патенти; винахід