Сучасні аспекти ведення пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту та нирок в практиці сімейного лікаря : навч. посіб. для студ. VI курсу мед. ф-ту - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна; Коновалова, Марія Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчальний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів VI курсу спеціальності «Медицина», «Педіатрія» складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина». У посібнику наведено алгоритми діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях шлунково-кишкового тракту та нирок. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу під час підготовки до практичних занять та підсумкового контролю з відповідних тем.