Кровообіг слизової переімплантатної зони, як показник запального процесу - Максимов, Денис Янович; Міщенко, Олег Миколайович (My University, 2023)
Мета дослідження: Дослідити ефективність використання індексу кровоточивості PBI, для контролю запальних процесів переімплантатної зони.
Keywords: тези доповідей