Безпека та захист дітей в умовах війни - Редько, Ірина Іванівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Безпека та захист дітей в умовах війни є надзвичайно важливими і складними питаннями, що охоплюють як філософські, так і медичні аспекти. В умовах війни діти, як найбільш уразлива група населення, стикаються з численними загрозами, що ставлять під питання їхнє здоров’я, благополуччя та майбутнє.
Keywords: тези доповідей