Правила складання бібліографічного опису до списку джерел використаної інформації - Каминіна, Ірина Валентинівна; Карпенко, Тетяна Володимирівна; Камынина, И. В.; Карпенко, Т. В. (ЗДМУ, 2011)
Мета даних методичних рекомендацій – допомогти студентам, магістрантам і аспірантам правильно скласти бібліографічний опис документу та оформити бібліографічний список до наукової роботи.
Keywords: стандарти