Динаміка вмісту інтерферону-γ у сироватці крові хворих на хронічний гепатит с зі змішаною кріоглобулінемією на тлі лікування Ербісолом - Машко, Оксана Павлівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Мета роботи – вивчити динаміку вмісту інтерферону-γ в сироватці крові хворих на ХГС зі змішаною КГЕ на тлі лікування ербісолом.
Keywords: гепатит С; змішана кріоглобулінемія; інтерферон-γ; лікування; смешанная криоглобулинемия; интерферон-γ; лечение; hepatitis C; mixed cryoglobulinemia; interferon-γ; treatment