Фармакоекономіка у фармації : навч. посіб. для сам. роботи слухачів передатестаційних циклів підвищення кваліфікації спец. «Організація управління фармацією» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник призначений для використання слухачами передатестаційних циклів підвищення кваліфікації спеціальності «Організація управління фармацією» з дисципліни «Управління і економіка фармації» для самостійної роботи.