Засоби оптимізації написання студентської історії хвороби на педіатричній кафедрі - Пацера, Марина Вікторівна; Patsera, M. V. (Тернопільський державний медичний університет, 2016)
В статті представлені засоби оптимізації написання студентської історії хвороби на педіатричній кафедрі з урахуванням правил біоетики, вікової психології здорової та хворої дитини. In the article presents methods of optimization writing student’s history at the pediatric department based biomedical ethics, psychology of health and illness of children
Methods of optimization of student’s medical history at pediatric departments
Keywords: тези