Вивчення протимікробної та протигрибкової дії деяких похідних 1,2,4-тріазолу - Фролова, Ю. С.; Каплаушенко, Андрій Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження є дослідити високоефективні речовини з протимікробними та протигрибковими властивостями серед похідних 1,2,4-тріазолу, які синтезовано на кафедрі фізичної та колоїдної хімії Запорізького державного медичного університету.
Keywords: тези доповідейМетою дослідження є дослідити високоефективні речовини з протимікробними та протигрибковими властивостями серед похідних 1,2,4-тріазолу, які синтезовано на кафедрі фізичної та колоїдної хімії Запорізького державного медичного університету.