Фармацевтична технологія: навчальний посібник для семінарських занять та самостійної роботи провізорів передатестаційного циклу підвищення кваліфікації за спеціальністю «Організація та управління фармації» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія для семінарських занять та самостійної роботи провізорів зі спеціальності «Організація і управління фармацією» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Організація та управління фармації» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про вимоги та основні елементи належної аптечної практики та належної практики зберігання, а також питання забезпечення ефективного ведення медикаментозної терапії, біофармацевтичних аспектів виробництва та застосування лікарських препаратів, сучасного стану та перспектив виробництва вітчизняних лікарських препаратів.
Keywords: фармацевтична технологія; пац; ОУФ; організація і управління фармації