Іноземна мова (за професійним спрямуванням) : зб. тест. завдань для сам. роботи студентів II курсу фарм. ф-тів спец. «Фармація», «Технології парфумерно-косметичних засобів» - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Жаворонкова, Вікторія Василівна; Неруш, Алла Володимирівна; Соляненко, Олена Леонідівна; Дмитерко, Євгенія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Збірник тестових завдань складено на підставі вимог, поставлених вищою школою до викладання іноземної мови у немовних ЗВО України, згідно освітньо-професійних програм (ОПП) підготовки фахівців, затверджених МОН України. підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для підготовки фахівців відповідно до «Стандарту» другого (магістерського) рівня вищої освіти України галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» та «Технології парфумерно-косметичних засобів».