Розуміння ролі, значення, рівня відповідальності та цінності лікаря сучасним суспільством - Котелевець, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Етика турботи Керол Гілліган може бути використана при обговоренні соціальних проблем, особливо в контексті охорони здоров’я та соціального страхування. Цей підхід базується на цінностях турботи та міжособистісних стосунків.
Keywords: тези доповідей