Нормальна фізіологія: [довідник] - Кущ, Оксана Георгіївна; Жернова, Наталія Петрівна; Піртя, Галина Віталіївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Довідник з фізіології для студентів фармацевтичних факультетів (заочної форми навчання) розроблений та складений згідно з програмою вивчення навчальної дисципліни «Фізіологія» відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра напряму 12.02. "Фармація".