Іноземна мова за професійним спрямуванням. Збірник тестових завдань для самостійної роботи студентів ІІ курсу фармацевтичних факультетів спеціальності 226 “Фармація, промислова фармація”, освітньої програми “Технології парфумерно-косметичних засобів” - Жаворонкова, Вікторія Василівна; Куліченко, Алла Костянтинівна; Москвітіна, Дар'я Анатоліївна; Олексієнко, Алла Валеріївна; Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Сазанович, Лариса Вікторівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник тестових завдань призначено для самостійної роботи студентів ІІ курсу фармацевтичних факультетів спеціальності 226 “Фармація, промислова фармація”, освітньої програми “Технології парфумерно-косметичних засобів”. Метою тестових завдань є повторення лексико-граматичного матеріалу, засвоєного під час занять з дисципліни “Іноземна мова за професійним спрямуванням”.