Анатомія людини, топографічна анатомія та оперативна хірургія - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Світлицький, Андрій Олександрович; Лебединець, Микола Григорович; Штанько, Іван Федорович; Артюх, Олена Вікторівна; Чугін, Сергій Вячеславович; Щербаков, Максим Степанович; Тополенко, Тетяна Анатоліївна; Грінівецька, Наталія Валеріївна; Абросімов, Юрій Юрійович; Чернявський, Артур Валерійович; Таланова, Ольга Сергіївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Навчальний посібник для самостійної підготовки до Єдиного Державного Комплексного Іспиту (ЄДКІ) було розроблено кафедрою анатомії людини, оперативної хірургії та топографічної анатомії Запорізького державного медичного університету відповідно до робочої програми з анатомії людини для полегшення підготовки студентів до Єдиного Державного Комплексного Іспиту з основ медицини. Посібник містить приклади ситуаційних задач та тестових завдань з анатомії людини з п’ятьма варіантами відповідей, серед яких треба вибрати одну вірну. Усі тестові завдання відібрані, адаптовані та переведені на український язик з провідних міжнародних баз тестів за попередні роки. Всі завдання сгруповані по розділах відносно систем організму, що полегшує орієнтацію при підготовці. До кожного тестового завдання надається коментар, іноді малюнок, який пояснює правильний варіант відповіді.