Стандартизована процедура розробки та валідації біоаналітичних методик визначення аналітів з групи антигіпертензивних лікарських засобів для вивчення фармакокінетики - Логойда, Л. С.; Коваленко, Сергій Іванович (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Одним з найважливіших етапів створення лікарських засобів є доклінічні та клінічні випробування, належне проведення яких гарантує у подальшому безпечність і високу терапевтичну ефективність розроблених лікарських засобів. Ключовим елементом доклінічних досліджень є різноманітні фармакологічні методики, при застосуванні яких проводиться ряд аналітичних вимірювань на тих чи інших біологічних об’єктах.
Keywords: тези