Клініко-серологічна характеристика еритемних форм хвороби Лайма (ретроспективний аналіз) - Фурик, Д. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – з’ясувати клініко-серологічну характеристику еритемних форм хвороби Лайма за даними ретроспективного аналізу історій хвороб пацієнтів, які проходили стаціонарне лікування в інфекційній лікарні м. Запоріжжя.
Keywords: тези доповідей