Хмарний сервіс MS Offise 365 як складова навчально-інформаційного середовища - Гроссу, Наталія Валентинівна (Харків: Новий курс, 2019)
Інформатизація навчання посідає одне з чільних місць серед нових напрямків розвитку освіти. Сучасний освітній простір закладу вищої освіти формується «із використанням спеціальних програмноінструментальних платформ підтримки навчального процесу за дистанційною формою» [1]. Метою цієї роботи є розгляд можливостей та перспектив використання хмарного сервісу MS Offise 365 в організації навчально-інформаційного простору Центру підготовки іноземних громадян ЗДМУ.
Гроссу Наталія Валентинівна: ORCID - 0000-0002-4290-381X
Keywords: Інформаційно-освітнього простір; Хмарний сервіс MS Offise 365