Розробка складу, технології виготовлення та фармакологічна оцінка ректального фармакотерапевтичного засобу з аміодарону гідрохлоридом - Перегудов, В. О.; Гладишев, Віталій Валентинович; Бессараб, Георгій Ігнатович (My University, 2025)
Метою даної роботи є вивчення впливу допоміжних речовин, що використовуються в технології виготовлення супозиторіїв (основ-носіїв і поверхнево-активних речовин) на біофармацевтичні властивості ректальної лікарської форми аміодарону.
Keywords: тези доповідей