Бюлетень нових надходжень 2022, січень-грудень - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, Наукова бібліотека, 2023)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Друкований варіант представлено в інформаційно-бібліографічному відділі. Електронна версія відображена в Інстутаційному репозитарії ЗДМУ та на сайті наукової бібліотеки ЗДМУ.