Українська мова від А і до Я для іноземних студентів - Гейченко, Катерина Іванівна; Цупікова, Олена Анатоліївна; Агіна, Олена Іванівна; Коновальчук, Надія Олександрівна; Гриценко, Ольга Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Підручник є складовою частиною навчального комплексу для студентів – іноземних громадян, які починають вивчати українську мову в закладах вищої освіти ІІІ, ІV рівнів акредитації. Мовний та мовленнєвий матеріал підручника відповідає вимогам рівнів А1 – В1. Підручник складається з двох розділів: фонетико-комунікативного та морфолого-синтаксичного курсів і додаткових матеріалів для самостійної роботи студентів.