Захворювання внутрішніх органів при бойовій хірургічній травмі та аварій мирного часу. Ускладнення. Профілактика та етапне лікування - Візір, Вадим Анатолійович; Овська, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Посібник призначений для студентів медичних закладів вищої освіти з метою допомоги у вивченні питань військової терапії, передбачених навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія».