Технологічний прогрес та його вплив на медицину майбутнього - Рудько, Наталія Петрівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Крісанова, Наталія Вікторівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Техногенний розвиток суспільства ставить ряд складних завдань, які вирішуються у низці футуристичних проектів. Медицина, як прогресивна галузь знання, також спирається на футуристичні проекти.