Особливості використання елементів «змішаного навчання» у розрізі освітньої програми «Фармація» - Панасенко, Олександр Іванович; Карпенко, Юрій Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Сучасні наукові дослідження зосереджують значну увагу на проблемі якості підготовки спеціалістів галузі охорони здоров’я та фармації, оскільки поганий рівень теоретичних знань та практичних навичок може негативно вплинути на якість надання фармацевтичної та медичної допомоги. Підготовка майбутніх магістрів фармації передбачає опанування (фахових, предметних) компетентностей та практичних навичок, що забезпечує формування професійної компетентності, яка необхідна у професійній діяльності будь-якого спеціаліста. На сьогоднішній день залишається актуальна проблема інтеграції елементів «змішаного навчання» на заняттях із «Загальної та неорганічної хімії», «Токсикологічної хімії» тощо.