Хірургічне лікування варикозної хвороби вен нижніх кінцівок з активною виразкою методом ендовенозної радіочастотної абляції - Дружкін, М. В. (My University, 2024)
Мета. Оцінка впливу малоінвазивної амбулаторної процедури на лікування варикозу нижніх кінцівок, у випадках з венозними трофічними виразками. Аналізується, чи може ендовенозна радіочастотна абляція (РЧА) бути основним методом корекції неспроможності поверхневих та перфорантних вен у пацієнтів з варикозом на стадії венозних виразок.