Маркетингове дослідження ринку гіпотензивних лікарських засобів в Україні - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Клименко, О. О.; Британова, Тетяна Сергіївна (Х. : НФаУ, 2015)
Проведено маркетингове дослідження національного ринку лікарських засобів гіпотензивної дії. Проаналізована конкурентоспроможність фармацевтичних фірм, що постачають на фармацевтичний ринок України дані лікарські засоби. Методом кваліметричного аналізу визначені найбільш ефективні з них.