Вибір інструментарію для проходження опитування студентів в рамках проекту «ТАМЕ: навчання на медичних помилках» - Білий, А. К.; Фурик, Олена Олександрівна; Костровський, Олександр Миколайович; Фурик, Е. А.; Костровский, А. Н. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Опитування є одним з найбільш поширених підходів до оцінювання знань студентів з багатьох дисциплін. Згаданий метод вже досить давно увійшов у практику, але його розквіт почався з впровадженням інформаційних технологій у навчальний процес. Безумовною перевагою зазначеного методу є можливість паралельного опрацювання великих груп студентів з мінімальним втручанням викладача, що, по-перше, обумовлює відсутність суб’єктивності, а, по-друге, значно зменшує тривалість даного процесу. Метою даної роботи є аналіз наявних програмних засобів для проведення онлайн опитування студентів, ознайомлення з їх функціональними можливостями та вибір найбільш оптимального рішення.
Keywords: опитування; ТАМЕ; LimeSurvey; тези