Роль очної освіти у професійному формування лікаря в умовах сучасних реалій - Недельська, Світлана Миколаївна; Бессікало, Тетяна Григорівна; Самохін, Ігор Володимирович; Кряжев, Олександр Володимирович; Кляцька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою нашої роботи стало вивчення впливу змін традиційної освіти у медичному університеті на якість освіти та ставлення безпосередньо студентів до дистанційної форми навчання.