Навчально-методичний посібник для керівників баз стажування та лікарів інтернів за фахом "Урологія" - Бачурін, Георгій Вікторович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
У навчально-методичному посібнику представлені матеріали з питань організаційної та методичної роботи: складання індивідуальних планів, ведення щоденників, складання плану роботи, звітів, критеріям оцінки практичної та теоретичної підготовки лікарів-інтернів під час атестації, методичні розробки проведення практичних занять