Досвід застосування новітніх інформаційних технологій в освітній процес кафедри гістології, цитології і ембріології ЗДМУ - Зідрашко, Галина Анатоліївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Сирцов, Вадим Кирилович; Потоцька, Олена Іванівна; Таврог, Маріанна Львівна; Попко, Світлана Сергіївна; Громоковська, Тетяна Сергіївна; Хитрик, Аліна Йосипівна; Завгородня, Марія Ігорівна; Макєєва, Людмила Валеріївна; Попазова, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
У сучасному світі за допомогою застосування новітніх технологій викладачі ВНЗ шукають шляхи підвищення ефективності навчання студентів. Мета дослідження. Застосувати новітні інформаційні технології в навчальний процес кафедри гістології ЗДМУ та дослідити їх вплив на якість освіти.
Keywords: новітні технології; навчальний процес; студенти