Можливості вдосконалення освітнього процесу серед іноземних студентів у сучасних умовах: проблеми, шляхи вирішення, перспективи розвитку - Михайловська, Наталія Сергіївна; Кулинич, Таміла Олегівна; Стецюк, Ірина Олегівна; Лісова, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Дистанційна освіта – зручний та доступний спосіб отримання знань у сучасних умовах. В кінці 1997 року в 107 країнах світу діяло близько 1000 навчальних закладів, що мають дистанційну форму навчання. Кількість тих, хто отримав вищу освіту, використовуючи таку форму навчання, в 1997 р. складала близько 50 млн осіб, в 2000 р. — 90 млн, а у 2023 р. за прогнозами складатиме 120 млн осіб. У зв’язку із пандемією коронавірусу COVID-19 в Україні, як і в багатьох країнах світу, запровадили карантин, а навчання студентів, інтернів, аспірантів та усіх іноземних громадян у нашому ВНЗ було переведено в онлайн-режим із застосуванням сучасних технологій дистанційного навчання [1,2].